background image
Üzletkereső
SKIN SYSTEM MEN MEN Hidratáló expressz balzsam 0083587 0083587

MARIONNAUD SKIN SYSTEM MEN
MEN Hidratáló expressz balzsam

Ez a könnyű és friss illatú, folyékony hidratáló táplálja és tonizálja az arcbőrt, valamint rugalmasságot biztosít. Könnyű, nem zsíros gél formulája tartósan puhává varázsolja a bőrt.
Energia az arcbőrnek.

/medias/sys_master/prd-images/h87/hdc/9442382315550/zoom-front-0083587_380x380/zoom-front-0083587-380x380 6900.0 HUF 1 6900.0 HUF SKIN SYSTEM MEN MEN Hidratáló expressz balzsam 50 ML 0083587 0083587 Marionnaud http://schema.org/InStock
Természetes
- MEN Hidratáló expressz balzsam
Részletek megtekintése Cikkszám  Írjon egy véleményt
Természetes

- MEN Hidratáló expressz balzsam

Részletek megtekintése Cikkszám  Írjon egy véleményt

Ár/ :

ÁFA-val, szállítási költség nélkül

Köszönjük. E-mailben értesítjük, amint a termék újra raktáron lesz
KOSÁRBA TESZEM Már nincs a termékskálában Már nincs készleten
cart.add.to.cart.unavailable.country Már nincs a termékskálában Már nincs készleten

Használd a promóciós kódot a kosárnál

Termék részletei

Beauty tips

TERMÉK INFORMÁCIÓ

MARIONNAUD SKIN SYSTEM MEN
MEN Hidratáló expressz balzsam

Ez a könnyű és friss illatú, folyékony hidratáló táplálja és tonizálja az arcbőrt, valamint rugalmasságot biztosít. Könnyű, nem zsíros gél formulája tartósan puhává varázsolja a bőrt.
Energia az arcbőrnek.

ÖSSZETEVŐK

AQUA , COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CERA ALBA, PENTYLENE GLYCOL, DECYL OLEATE, GLYCERIN, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, XYLITYLGLUCOSIDE, ERYTHRITOL, ANHYDROXYLITOL, OLUS OIL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, XYLITOL, 1,2-HEXANEDIOL, CELLULOSE GUM, PARFUM , CAPRYLYL GLYCOL, MARIS AQUA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CITRIC ACID, SODIUM PHYTATE, MALTODEXTRIN, O-CYMEN-5-OL, CANDELILLA CERA, SODIUM HYALURONATE, DIGLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, BIOSACCHARIDE GUM-1, PANAX GINSENG LEAF CELL EXTRACT, PLANTAGO LANCEOLATA SEED EXTRACT, PINUS PINASTER BARK EXTRACT, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL.

Notes