background image
Üzletkereső
Hello Nature BLACK CAVIAR BLACK CAVIAR sampon 0080487 0080487

HELLO NATURE
BLACK CAVIAR sampon

ERŐSÍT & TÁPLÁL
HELLO NATURE SOROZAT
GYENGE ÉS SÉRÜLT HAJRA

BLACK CAVIAR Sampon 300 ml: 97,1%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz
BLACK CAVIAR Hajkondícionáló 300 ml: 95,9%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

AKTÍV ÖSSZETEVŐK A HAJNAK:
- Fekete Kaviár Kivonat
- E Vitamin
- Rizsprotein
- Fitinsav
- Pantenol





Hello Nature /medias/sys_master/prd-images/h07/hcc/9274260914206/zoom-front-0080487_380x380/zoom-front-0080487-380x380 3300.0 HUF 1 3300.0 HUF Hello Nature BLACK CAVIAR BLACK CAVIAR sampon 300 ML 0080487 0080487 Marionnaud https://schema.org/LimitedAvailability
EXKLUZÍV
Hello Nature - BLACK CAVIAR sampon
Részletek megtekintése Cikkszám 
EXKLUZÍV

Hello Nature - BLACK CAVIAR sampon

Részletek megtekintése Cikkszám 

Ár/ :

ÁFA-val, szállítási költség nélkül

Köszönjük. E-mailben értesítjük, amint a termék újra raktáron lesz
KOSÁRBA TESZEM Már nincs a termékskálában Már nincs készleten
cart.add.to.cart.unavailable.country Már nincs a termékskálában Már nincs készleten
Elérhetőség Az Üzletben

Használd a promóciós kódot a kosárnál

Termék részletei

Beauty tips

TERMÉK INFORMÁCIÓ

HELLO NATURE
BLACK CAVIAR sampon

ERŐSÍT & TÁPLÁL
HELLO NATURE SOROZAT
GYENGE ÉS SÉRÜLT HAJRA

BLACK CAVIAR Sampon 300 ml: 97,1%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz
BLACK CAVIAR Hajkondícionáló 300 ml: 95,9%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

AKTÍV ÖSSZETEVŐK A HAJNAK:
- Fekete Kaviár Kivonat
- E Vitamin
- Rizsprotein
- Fitinsav
- Pantenol





ÖSSZETEVŐK

AQUA (WATER), AMMONIUM LAURYL SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ORYZA SATIVA SEED PROTEIN, PHYTIC ACID, ORYZA SATIVA EXTRACT, GLUCONOLACTONE, CAVIAR EXTRACT, CALCIUM GLUCONATE, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOL DISTEARATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LAURETH-4, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE).

Notes