background image
Üzletkereső
Klavuu Blue Pearlsation Blue Pearlsation Marine Aqua Arckrém 0086650 0086650

A Klavuu Blue Pearlsation Marine Aqua Enriched Cream egy hipoallergén arckrém, amely puhítja és hidratálja a bőrt, miközben küzd a ráncok ellen. A krémet gyöngykivonattal és niacinamiddal is gazdagították, amelyek egyaránt ragyogóvá teszik a bőrt.

Klavuu /medias/sys_master/prd-images/h26/h35/10547853361182/prd-front-0086650_380x380/prd-front-0086650-380x380.jpg 15900.0 HUF 1 15900.0 HUF Klavuu Blue Pearlsation Blue Pearlsation Marine Aqua Arckrém 50 ML 0086650 0086650 Marionnaud https://schema.org/OutOfStock
Klavuu - Blue Pearlsation Marine Aqua Arckrém
Részletek megtekintése Cikkszám  Írjon egy véleményt

Klavuu - Blue Pearlsation Marine Aqua Arckrém

Részletek megtekintése Cikkszám  Írjon egy véleményt

Ár/ :

ÁFA-val, szállítási költség nélkül

Köszönjük. E-mailben értesítjük, amint a termék újra raktáron lesz
KOSÁRBA TESZEM Már nincs a termékskálában Már nincs készleten
cart.add.to.cart.unavailable.country Már nincs a termékskálában Már nincs készleten

Használd a promóciós kódot a kosárnál

Termék részletei

Beauty tips

TERMÉK INFORMÁCIÓ

A Klavuu Blue Pearlsation Marine Aqua Enriched Cream egy hipoallergén arckrém, amely puhítja és hidratálja a bőrt, miközben küzd a ráncok ellen. A krémet gyöngykivonattal és niacinamiddal is gazdagították, amelyek egyaránt ragyogóvá teszik a bőrt.

ÖSSZETEVŐK

Chondrus Crispus Extract, Plankton Extract, Sea Whip Extract, Jania Rubens Extract, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Hydrogenated Polydecene, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Hydrolyzed Pearl, Hydrolyzed Collagen, Water, Dimethiconol, PEG-32, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Polysorbate 60, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Caprylyl Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance(Parfum), Blue 1 (CI 42090)

Notes