background image
Üzletkereső
Masil 5 Probiotics 5 Probiotics Apple Vinegar Sampon 0086882 0086882

A gyengéd, szulfátmentes almaecetes sampont az érzékeny fejbőrre ajánljuk, amely a túlzott tisztításra szárazsággal, korpásodással, viszketéssel és fényvesztéssel reagál. Hatékonyan távolítják el a mindennapi szennyeződéseket, ugyanakkor nem irritálják a fejbőrt. A kompozíció almaecettel dúsított. A savas reakciónak köszönhetően lezárja a keratin pikkelyeket és kisimítja a hajat, fényt ad, ápolja a fejbőrt. Fermentált laktobacillusokat is tartalmaz. Segítenek javítani a fejbőr állapotát: erősítik az egészséges mikrobiomot és növelik a barrier funkciókat.

Masil /medias/sys_master/prd-images/hbf/h3c/10547845496862/prd-front-0086882_380x380/prd-front-0086882-380x380.jpg 7200.0 HUF 1 7200.0 HUF Masil 5 Probiotics 5 Probiotics Apple Vinegar Sampon 300 ML 0086882 0086882 Marionnaud https://schema.org/LimitedAvailability
Masil - 5 Probiotics Apple Vinegar Sampon
Részletek megtekintése Cikkszám  Írjon egy véleményt

Masil - 5 Probiotics Apple Vinegar Sampon

Részletek megtekintése Cikkszám  Írjon egy véleményt

Ár/ :

ÁFA-val, szállítási költség nélkül

Köszönjük. E-mailben értesítjük, amint a termék újra raktáron lesz
KOSÁRBA TESZEM Már nincs a termékskálában Már nincs készleten
cart.add.to.cart.unavailable.country Már nincs a termékskálában Már nincs készleten
Elérhetőség Az Üzletben

Használd a promóciós kódot a kosárnál

Termék részletei

Beauty tips

TERMÉK INFORMÁCIÓ

A gyengéd, szulfátmentes almaecetes sampont az érzékeny fejbőrre ajánljuk, amely a túlzott tisztításra szárazsággal, korpásodással, viszketéssel és fényvesztéssel reagál. Hatékonyan távolítják el a mindennapi szennyeződéseket, ugyanakkor nem irritálják a fejbőrt. A kompozíció almaecettel dúsított. A savas reakciónak köszönhetően lezárja a keratin pikkelyeket és kisimítja a hajat, fényt ad, ápolja a fejbőrt. Fermentált laktobacillusokat is tartalmaz. Segítenek javítani a fejbőr állapotát: erősítik az egészséges mikrobiomot és növelik a barrier funkciókat.

ÖSSZETEVŐK

Notes